• یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ -
  • 24 November 2024

  • یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ -
  • 24 November 2024
در قالب پویش «شهردارشو» انجام شد؛

ابلاغ حکم شهرداران دهه هشتادی محلات رفسنجان

مراسم معرفی و ابلاغ حکم ۷۳ شهردار دهه هشتادی محلات رفسنجان در قالب پویش «شهردارشو» با حضور شهردار، شورای معاونین و شهرداران دهه هشتادی منتخب برگزار شد...

شهردار رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: در پویش رقابتی شهردارشو با انتخاب شهرداران محله، برنامه‌ها و ایده‌های آنها به تصویب شورای محله می‌رسد و اجرایی خواهند شد.
مجید کهنوجی با تشکر از معاونت هنری در اجرای پویش رقابتی «شهردار شو» بیان کرد: فعالیتی که شما شهرداران محله بر عهده گرفتید، باید جدی گرفته شود چرا که فعالیت شما در جایگاه شهردار است.
وی با اشاره به ساماندهی ۴۱ محله در پویش شهردارشو، بیان کرد: شورای محله جایگاه شورای شهر را دارد، وظیفه شورای شهر انتخاب شهردار، نظارت بر عملکرد شهردار و به تصویب رساندن برنامه‌های شهردار با بودجه مصوب است.
شهردار رفسنجان با اشاره به وظایف شهردار تصریح کرد: خدمت به مردم جزء وظیفه اصلی شهردار است و شهرداران محله از طریق ارتباط با معاونت‌های خدمات شهری، عمرانی، فرهنگی و هنری و … پیرامون مسائل، مشکلات و ایده‌های خود در مورد محله گفتگو خواهند کردند.
وی ادامه داد: شهرداران محله می‌توانند در حوزه معماری، شهرسازی و زیباسازی، طراحی بوستان، موضوعات فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و هنری، بافت‌های تاریخی و بافت فرسوده، ساماندهی اتباع، معتادین متجاهر و … ایده ارائه دهند.
کهنوجی با بیان اینکه شورای محله حکم شورای شهر را دارد، گفت: شهردار محله معاونین خود را انتخاب می‌کند و با ارائه طرح و ایده‌ها و مشخص شدن مبلغ بودجه، برنامه‌هایش توسط شورای محله مصوب خواهد شد.
وی افزود: از آنجایی‌که ایده و طرح‌های شهرداران محله در محلات اجرایی می‌شود، هم برای آینده ماندگار خواهد شد و هم‌چنین این فعالیت‌ها در افزایش اعتماد به نفس نوجوانان و گرفتن مسئولیت برای آینده موثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: نوجوانان و کسانی که به یک مرحله مسئولیت می‌رسند، به‌واسطه پشتوانه فعالیت‌هایی است که در گذشته برعهده گرفتند و انجام دادند.
شهردار رفسنجان عنوان کرد: در حکومت اسلامی مردم خودشان باید کار انجام دهند؛ زمانی که فعالیتی با مشارکت مردم انجام می‌شود برکات خاص خود را دارد. یکی از مزیت‌های پویش شهردارشو این است کار به‌وسیله خود مردم محله انجام می‌شود.
وی ادامه داد: ۴۱ محله با انتخاب شهرداران محله و معاونین کارهایی که در سطح شهر برای مردم در محله انجام می‌شود، درگیر هستند و این نوعی حکمرانی مردم نیز هست.
وی از حضور امور بانوان در محلات و ارتباط با شهرداران محله در راستای خدمت رسانی و شناسایی مشکلات بانوان و ایده‌های آنها در محلات نیز سخن گفت و بیان کرد: در جلسات بعد طرح‌ها و ایده‌های شهرداران محله مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 طرح پویش رقابتی «شهردار شو»
سیدعباس حسینی افزود: جسارت دهه هشتادی‌ها برای حضور و ثبت‌نام در مسابقات «شهردار شو» قابل تحسین و تقدیر است.
معاون هنری شهرداری رفسنجان با تقدیر از پیگیری نوجوانان در مسابقات شهردار شو، گفت: ۵۶ جلسه مصاحبه به صورت فشرده برگزار شد و در نهایت با نظر شورای محلات، ۷۳ شهردار دختر و پسر دهه هشتادی برای محلات رفسنجان انتخاب شد.
حسینی بیان کرد: شهرداران محلات تاکنون چند چالش را پشت سر گذاشتند و اکنون چالش تیم‌سازی در راستای مدیریت مشارکتی را در پیش‌رو دارند که پس از معرفی تیم شهردار محله، کلاس‌های آموزشی برای آنان برگزار می‌شود.
به‌گزارش ایسنا، طرح پویش رقابتی «شهردار شو» برای متولدین دهه هشتاد در محلات شهر برای نخستین‌بار بود که در رفسنجان به همت معاونت هنری شهرداری اجرا شد.
مدیریت مشارکتی، توانمندسازی، کار تشکیلاتی، آموزش فعالیت‌های شهروندی، یادگیری کار جمعی، آشنایی با وظایف شهرداری و فراهم آوردن فرصت مدیریت برای دهه هشتادی‌ها در فضایی کاملاً واقعی اهم اهداف این طرح است.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/10389
اخبار مرتبط
نظرات شما